Følg med på det som skjer

Skrevet av: Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemming (NAKU)
I Kunnskapsbanken finner du egne sider der vi har listet opp ulike ressurser det kan være nyttig å følge. Vi oppfordrer dere gjerne til å sjekke ut hva disse interesseorganisasjonene, kompetansemiljøene og institusjonene har å tilby. Vi kan for eksempel minne om og anbefale disse helt forskjellige kildene til kunnskap:

Helsebiblioteket er et offentlig finansiert nettsted som gir helsepersonell og studenter gratis tilgang til sentrale kunnskapskilder.

Ofte kan det være lurt å se på hva som foregår i våre naboland. I Danmark foregår mye av de samme debattene som her i Norge knyttet til levekårene til personer med utviklingshemming. LEV, som er en forening for personer med utviklingshemming, pårørende og andre har noen fine nettsider. De sender også ut elektroniske nyhetsbrev. Sosialpædagogerne, som er fagforeningen til sosialpedagogene, har utviklet sin egen kunnskapsbank. Her finner du aktuelt fagstoff også for arbeid i tjenestene her i Norge.

Til slutt vil vi også nevne Mencap. Dette er en organisasjon som jobber for situasjonen for personer med utviklingshemming i Storbritannia. De retter seg både til fagfolk, familier og personer med utviklingshemming selv. Siden du selvsagt følger NAKU på Facebook kan vi benytte anledningen til å anbefale Mencap sin Facebook-side.
 
 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for NAKUs nyhetsbrev og motta nyheter, nye publikasjoner og annet spennende stoff rett i innboksen din.

Les siste nyhetsbrev
Bilde av noen som ser på nettsida til NAKU på mobiltelefon