Utlysning NAKU - førsteamanuensis/ førstelektor

Skrevet av: Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemming (NAKU)

Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemming (NAKU) ble oppretta av Sosial- og helsedirektoratet i 2006. Kompetansemiljøet er landsdekkende, men kontoret ligger administrativt under Avdeling for helse- og sosialfag (AHS) ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hovedoppgaven til NAKU er å utvikla det faglige grunnlaget for å skape gode levekår for personer med utviklingshemming. Hovudmålgruppen er kommunalt tilsette. Kompetansemiljøet skal medvirke til at kommunalt tilsatte kan dra nytte av erfaringar i andre kommuner og av tilgang på forsking og fagutvikling ved høgskoler og universitet. Miljøet har og en rådgiverfunksjon overfor sentrale myndigheiter.

Utviklingshemming er et av innsatsområdene ved AHS og avdelingen tar etter hvert sikte på å tilby master innen miljøterapi. NAKU deltar i dette arbeidet, der undervisning, forsking og fagutvikling innen innsatsområdet er en del av strategien for å nå målet til kompetansemiljøet.

Stillingen er tidligere lyst ut med søknadsfrist 25.05.14. For å få inn flere kvalifiserte søkere har tilsettingsutvalget ved Avdeling for helse- og sosialfag vedtatt at stillingen skal lyses ut på ny og med noe åpnere kvalifikasjonskrav. Søknadsfrist er 17.08.14. For fullstendig utlysning og for å søke på stillingen trykker du her. 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for NAKUs nyhetsbrev og motta nyheter, nye publikasjoner og annet spennende stoff rett i innboksen din.

Les siste nyhetsbrev
Bilde av noen som ser på nettsida til NAKU på mobiltelefon