Personvernerklæring

 

Versjon: 28.06.2018

Når du bruker nettsiden vår eller mottar vårt nyhetsbrev, vil NAKU behandle personopplysninger om deg. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er NAKU.

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på epost kontakt@naku.no

Hvorfor samler vi inn opplysninger og hvilke opplysninger samler vi inn? 
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger avhengig av hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi benytter også tredjeparter til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart og vi bytter eller videreformidler heller ikke din informasjon mot tredjepart. 

Personopplysninger i forbindelse med bruken av naku.no
For å kunne tilby en god tjeneste til våre brukere på naku.no er samler vi inne og behandler følgende personopplysninger: 

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Utdanning
  • Arbeidsplass
  • Utdanning
  • Kommune
  • Stillingsstørrelse

Dette er viktig for å kunne tilby en skreddersydd brukeropplevelse og for å kunne generere verdifull statistikk til det offentlige knyttet til bruken av tjenesten.

Nyhetsbrev
Når du melder deg på vårt nyhetsbrev samtykker du samtidig til at vi lagrer din e-postadresse og ditt navn. Vi bruker e-postadressen din til å sende deg verdifull informasjon og nyheter som er relevant innenfor feltet NAKU jobber innenfor. 

Vi benytter tredjepartsløsningen Campaign Monitor til å håndtere utsending og lagring av e-postadressene, samt til å holde rede på samtykkene / mottakere. 

Dine rettigheter
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Dette gjør du ved å kontakte oss på kontaktopplysningene oppgitt i toppen av denne erklæringen. 

Endringer
Hvis vi gjør endringer på denne personvernerklæringen, legger vi ut den oppdaterte erklæringen på naku.no/personvern med oppdatert dato.